VOOROP IN PRECISIELANDBOUW

Raven is sinds 1978 gestart met het bedenken, ontwikkelen en produceren van technische mogelijkheden op het gebied van precisielandbouw. Door deze technische ontwikkelingen helpen we klanten om de operationele kosten te drukken en nauwkeurig en precies te kunnen werken, waardoor de netto opbrengsten per hectare kunnen worden verhoogd, het afval wordt verlaagd en het milieu en de natuur zo veel mogelijk kunnen worden ontlast.

Raven Fieldcomputers, Viper4+/Cr7/Cr12

Raven biedt een keuze uit multifunctionele field computers die passen bij uw bedrijfsbehoeften. De field computers geven u de mogelijkheid om vrijwel elke bewerking te bedienen, te controleren en te verbeteren. Profiteer van het gemak van toepassingen met variabele afgifte, automatische besturing, automatische boomhoogte en sectiecontrole, GPS-gestuurde machineschakeling, opbrengstmetingen, gegevens bijhouden en in kaart brengen en draadloze online communicatie

Terminals van Raven

Viper 4+ Terminal

Ontmoet de Viper® 4+, de krachtige nieuwe vierde generatie Viper Field Computer. Aangedreven door de innovatieve Raven Operating Software of SBGuidance Software, biedt de Viper 4 + ® een eenvoudig, overzichtelijk en werkbare layout, met een 12″touchscreen.

 

CR12 Terminal

CR12™ is de nieuwste ontwikkeling en toevoeging aan de CRx familie, naast de al eerder geïntroduceerde CR7™. Het besturingssysteem beschikt over een aantal nieuwe functies als data management, gemakkelijke job setup en operations planning software.

Meer informatie?

CR7 Terminal

De laatste innovatie van Raven is een kleine, maar krachtige field computer. De CR7 is een 7″ lichtgewicht Field Computer met een zeer gebruiksvriendelijk widgetconcept, ISObus ready.

 

Meer informatie?

Antenne,s van Raven


RS1 Antenne

RS1 is een volledig schaalbaar GPS-systeem dat automatische besturing, GPS, Gyroscoopmodule en Slingshot® combineert in één compacte eenheid.

Meer informatie?

 

 

500S  Antenne

De 500S is compatibel met CR7  en biedt een eenvoudige installatie en snelle convergentietijd. 500S volgt GPS, GLONASS, Galileo en BeiDou voor meer kracht in elke omgeving.

Meer informatie?

700S Antenne

De 700S is de nieuwste smart GPS-ontvanger van Raven. De 700S is standaard uitgerust met GLONASS en dual-frequency GL1DE®, SBAS, GS-Lite en RTK.

Meer informatie?

VSN Camera Besturing

De nieuwste technologie van Raven, VSN bestuurt de machine door gewasrijen. Deze gepatenteerde innovatie maakt gebruik van een stereocamera om door gewasrijen te rijden, zodat de bestuurder zich kan concentreren op de overige taken.

Meer informatie?

Sidekick Pro middeleninjectie

Sidekick Pro middelinjectie is hét systeem voor het doseren van de meest uiteenlopende gewasbeschermingsmiddelen. De dosering is ongeëvenaard nauwkeurig en bespaart middel, omdat restvloeistoffen verleden tijd zijn.

Meer informatie?

Hawkeye 2 Spuitregeling per dop

Het Hawkeye® systeem is een pulserend spuitsysteem, waarbij elke nozzle 10 keer per seconde open/dicht gaat. Hierdoor kan er tijdens het spuiten een constante druk en afgifte worden aangehouden, waarbij alleen de open/dicht tijd per nozzle varieert wanneer harder of zachter wordt gereden.

Meer informatie?

 

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2021
Ontwikkeld door Convident