VOOROP IN PRECISIELANDBOUW

Raven is sinds 1978 gestart met het bedenken, ontwikkelen en produceren van technische mogelijkheden op het gebied van precisielandbouw. Door deze technische ontwikkelingen helpen we klanten om de operationele kosten te drukken en nauwkeurig en precies te kunnen werken, waardoor de netto opbrengsten per hectare kunnen worden verhoogd, het afval wordt verlaagd en het milieu en de natuur zo veel mogelijk kunnen worden ontlast.

Raven Fieldcomputers, Viper4+/Cr7/Cr12

Raven biedt een keuze uit multifunctionele field computers die passen bij uw bedrijfsbehoeften. De field computers geven u de mogelijkheid om vrijwel elke bewerking te bedienen, te controleren en te verbeteren. Profiteer van het gemak van toepassingen met variabele afgifte, automatische besturing, automatische boomhoogte en sectiecontrole, GPS-gestuurde machineschakeling, opbrengstmetingen, gegevens bijhouden en in kaart brengen en draadloze online communicatie

MEER INFORMATIE? 0595-422338

VIPER 4+

Ontmoet de Viper® 4+, de krachtige nieuwe vierde generatie Viper Field Computer. Aangedreven door de innovatieve Raven Operating Software of SBGuidance Software, biedt de Viper 4 + ® een eenvoudig, overzichtelijk en werkbare layout, met een 12″touchscreen.

CR12™

CR12™ is de nieuwste ontwikkeling en toevoeging aan de CRx familie, naast de al eerder geïntroduceerde CR7™. Het besturingssysteem beschikt over een aantal nieuwe functies als data management, gemakkelijke job setup en operations planning software.

CR7™

De laatste innovatie van Raven is een kleine, maar krachtige field computer. De CR7 is een 7″ lichtgewicht Field Computer met een zeer gebruiksvriendelijk widgetconcept, ISObus ready.

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2020
Ontwikkeld door Convident