Selecto

Ook van het merk Selecto leveren wij de selectiewagen. Wilt u meer weten over het product, neem dan contact met ons op: 0595 422 338 De Selecto is een vierwielige machine, waarvan alle vier de wielen worden aangedreven door zware wielmotoren. De machine stuurt door middel van een knikbesturing, dit is sterker en stabieler dan fuseebesturing.

Voor de aandrijving van deze hydrostatische machine wordt gebruik gemaakt van een 24 PK sterke 3 cilinder dieselmotor welke zeer stil is en zuinig in gebruik. Er is gekozen voor een soepel te bedienen elektrische joystick voor de aansturing van het rijgedeelte. Een Cruise-control verzorgd een constante snelheid in het veld en behoort tot de standaarduitrusting. Standaard is de machine uitgevoerd met een hydraulische kippende bunker waarmee eenvoudig in een kuubskist kan worden gelost, twee hydraulisch in hoogte verstelbare stoelen, openslaande wielkappen, loofgeleiders en voorbereiding voor een derde stoel. Tijdens het ontwerpen van de Selecto hebben we veel aandacht besteed aan het comfort voor de gebruiker. Dit blijkt bijvoorbeeld uit de fatsoenlijke stoelen, de brede voetsteunen en de elektrisch / hydraulische besturing van alle functies.
Hoewel de SELECTO in de standaarduitvoering al zeer compleet is uitgevoerd, zijn er nog diverse opties leverbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: – Stuur positioneringssensor – In breedte verstelbare stoelen – 3de stoel met hydraulische of mechanische bediening – Stikstofbollen voor schokdemping op de stoelen – Geveerde stoelen – Een zonnedak boven de stoelen – Radio met CD-speler – Opbergvak voor laarzen, regenjas enz.
MEER INFORMATIE? 0595-422338
© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2021
Ontwikkeld door Convident