Akkerbouw of veehouderij

LMD Den Andel heeft occasions voor akkerbouw en veehouderij. Wij hebben niet alleen occasions van voertuigen, maar ook voor hulpmiddelen, voor zowel akkerbouw als veehouderij. Bent u opzoek naar een specifiek product van één van de merken waar wij officieel dealer van zijn? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Bent u opzoek naar landbouw GPS systemen? Zoek dan niet verder en bekijk onze collectie Raven GPS systemen! Met de Raven Viper 4+ navigeert u zich moeiteloos over de akkers en dankzij het Raven Operating Software of SBGuidance Software, biedt de Viper 4 + ® een eenvoudig, overzichtelijk en werkbare layout, met een 12″ touchscreen.

LMD Den Andel is niet alleen een expert in het leveren van akkerbouw voertuigen, we zijn ook in staat dezen te onderhouden. Doormiddel van onze service wagens kunnen wij altijd snel te plekke komen voor uw probleem! Wij staan voor: aandacht voor de klant. Een up to date magazijn. Een overzichtelijk en efficient ingerichte werkplaats en natuurlijk; onze service auto’s.
Wij staan maximaal in voor een snelle service met optimaal resultaat voor onze al klanten.

 

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident