Onze merken

AKKERBOUW TRACTOREN

Landbouwmechanisatie Den Andel is gecertificeerd dealer van verschillende top merken akkerbouw tractoren en trekkers. Wij beschikken onder andere over de merken Rumpstad, Raven, Bijlsma Hercules, Massey Ferguson, Dubex, Selecto en Hardi! Omdat wij nauwe lijntjes hebben met de leveranciers kunnen wij u extreem scherpe prijzen aanbieden op alle modellen en types van deze fantastische akkerbouwmerken. We zeggen dan ook met trots dat wij dealer zijn van al deze top merken van akkerbouw tractoren en trekkers! Inmiddels hebben wij al bij vele klanten een lach op het gezicht mogen bezorgen door onze expertise in de landbouw. Akkerbouw of veehouder, wij van LMD Den Andel hebben altijd een oplossing voor u in huis. Met onze gespecialiseerde onderhoudsmonteurs kunnen wij u advies op maat geven, korte wachttijden op reparaties aanbieden en producten snel en kwalitatief goed afleveren.

LMD Den Andel beschikt over alles voor de akkerbouw, veehouderij, tractors, gereedschap en hulpmiddelen. Of u nu op zoek bent naar GPS systemen voor akkerbouw, zaaicombinatie, voorzetwoeler, schijveneg of compleet uitgevoerde tractoren. Bent u geïnteresseerd in onze merken akkerbouw tractoren en trekkers? Neem dan eens een kijkje bij onze occasions of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. LMD Den Andel is een mechanisatie bedrijf in de kop van Groningen dat zich bezighoudt met de akkerbouw en alles wat daar mee samenhangt.

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina om de door ons verkochte producten en diensten echt eens aan het werk te zien. We krijgen prachtige foto’s en video’s van onze klanten toegestuurd en dit delen wij natuurlijk graag met iedereen! Mocht u al eens een aankoop bij ons hebben gedaan dan zien wij natuurlijk graag een foto of video van het product, in actie, onze kant op komen! Hier is een preview van een akkerbouw product wat LMD Den Andel heeft mogen leveren.

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident