Bijlsma Hercules

HERCULES BIJLSMA

LMD Pellikaan staat bekend als gerenommeerd dealer van Bijlsma Hercules in provincie Groningen en omstreken. Het verwerken, sorteren en inschuren van gewassen is een cruciale stap in de landbouw. Bijlsma Hercules biedt geavanceerde oplossingen voor deze processen. De machines en apparatuur van Bijlsma Hercules spelen een essentiële rol bij het optimaliseren van deze activiteiten.

Bijlsma Hercules levert sorteermachines die de gewassen op basis van verschillende criteria kunnen scheiden. Deze machines zijn in staat om ongewenste items, zoals stenen en kluiten, te verwijderen, en ze kunnen de gewassen ook sorteren op basis van grootte en kwaliteit. Hierdoor blijven alleen de beste gewassen bewaard voor verdere verwerking en opslag.

Na de oogst en het sorteerproces, worden de gewassen veilig opgeslagen. Bijlsma biedt opslagsystemen en transportbanden die zijn ontworpen om gewassen op een efficiënte en gecontroleerde manier in opslagfaciliteiten, zoals schuren, te verplaatsen. Deze systemen minimaliseren het risico op beschadiging en bederf, wat essentieel is om de opbrengst te behouden en product verlies te voorkomen.

Ten slotte door gewasopzakmachines en Palletiseermachines te gebruiken, kunnen landbouwbedrijven het verpakkingsproces stroomlijnen, de arbeidskosten verminderen en de productkwaliteit verbeteren. De machines van Bijlsma Hercules dragen bij aan een efficiëntere en geautomatiseerde verwerking en opslag van gewassen, wat de algehele productiviteit in de landbouwsector verhoogd.

Wij als Bijlsma Hercules dealer bieden oplossingen aan boeren aan in de vorm van deze machines. Interesse? Neem een keer contact met ons op of kom een keer langs op onze vestiging in Den Andel, Groningen.


 

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident