Kloppenburg

KLOPPENBURG MACHINES

LMD Pellikaan is officieel Kloppenburg dealer, het assortiment dat wij leveren wordt vooral in gebruik genomen in de aardappelsector van de landbouw, verder heeft Kloppenburg ook nog een palletiseermachine lijn. Ons assortiment wordt op gedeeld in de volgende categorieën:

Loofklappers
Looftrekkers
Groenteloofpoetsers
Palletiseermachines
Wikkelaars


 

Kloppenburg Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor zowel agrarische als industriële toepassingen.

Hun voortdurende inzet voor productontwikkeling zorgt ervoor dat de machines ten aller tijde aan de moderne eisen voldoen. Naast de productie van standaardmachines worden ook op maat gemaakte oplossingen voor klanten aangeboden.

Voor ons aanbod in deze machines of oplossingen neem contact met een van onze vertegenwoordigers op en wij zullen u zo goed mogelijk te woord staan, ook kunt u een keer langskomen op onze vestiging in Groningen, Den Andel om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn verder als Kloppenburg dealer in staat u een passend en eerlijk advies te geven gebaseerd op uw bedrijfsspecifieke situatie. Hierdoor weet u wat u kiest en weet u wat u van ons kunt verwachten als dealer.

 

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident