Pöttinger

PÖTTINGER MACHINES

LMD Pellikaan is officieel dealer van Pöttinger voor provincie Groningen. Dit Oostenrijkse familiebedrijf uit 1875 heeft meer dan 150 jaar ervaring en zet zich in voor innovatieve techniek met de bedoeling bij te dragen aan de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit in de landbouwproductie.

Pöttinger is een toonaangevende fabrikant en specialiseert zich op het gebied van zaai technologie, bodembewerking en grasland. Door middel van duurzame techniek en machines van hoge kwaliteit maakt Pöttinger het werk voor haar klanten makkelijker. Pöttinger levert machines en onderdelen voor hooibouw & grondbewerking machines.


 

Pöttinger ziet zichzelf als een betrouwbare partner voor al haar klanten, dit door hun jarenlange ervaring en kwalitatief sterke producten.

Het merk onderscheid zichzelf van de concurrentie op verschillende manieren:

Innovatie
Pöttinger staat bekend om zijn voortdurende innovatie in landbouwtechnologie. Ze investeren aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën te integreren in hun machines. Dit stelt boeren in staat om de nieuwste en meest efficiënte landbouwpraktijken toe te passen.

Kwaliteit en duurzaamheid
Pöttinger hecht veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van hun producten. Ze bouwen robuuste machines die zijn ontworpen om lang mee te gaan en bestand zijn tegen zware landbouwomstandigheden. Dit resulteert in minder downtime en lagere onderhoudskosten voor boeren.

Millieuvriendelijkheid
Pöttinger heeft aandacht voor milieukwesties en streeft naar duurzame landbouwpraktijken. Ze ontwikkelen apparatuur die niet alleen efficiënt is, maar ook milieuvriendelijk. Dit wordt steeds belangrijker in de moderne landbouw.

Klantgerichtheid
Pöttinger streeft ernaar om de behoeften van hun klanten te begrijpen en oplossingen te bieden die daarop aansluiten. Ze bieden technische ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat boeren het maximale uit hun apparatuur kunnen halen.

Al deze factoren maken Pöttinger tot een merk dat zich onderscheidt in de landbouwtechnologiesector en het tot een aantrekkelijke keuze maakt voor boeren die op zoek zijn naar hoogwaardige landbouwapparatuur.

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident