Vegniek

VEGNIEK MACHINES

Heeft u belang bij een nieuwe selectiekar? Of misschien aan een nieuwe kantelaar voor op de heftruck? Dit komt allemaal voor in het assortiment landbouwmachines dat Vegniek te bieden heeft en nog veel andere machines. Het assortiment van Vegniek waar LMD Pellikaan dealer van is, is erg ruim en bestaat uit de volgende categorie├źn machines:

  • Selecto selectiekarren
  • Heftruck kantelaars, incl. accessoires.
  • Schepbakken
  • Woelers
  • Cultivatoren

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met een van onze vertegenwoordigers, of kom een keer langs bij ons bedrijf in Groningen dan kunnen we de opties bespreken die voor u geschikt zijn!


Door verduurzaming en nieuwe teelt- en productiewijzen zijn er steeds weer nieuwe machines nodig. Hier speelt Vegniek op in, ze ontwerpen machines gericht op innovatie, kwaliteit en het reduceren van kosten.
Dit is voor hen realiseerbaar door hun uitgebreide kennis van metaal, hydrauliek, pneumatiek, transmissie en besturingstechniek.

Deze kennis onderscheid hen van de rest in deze markt en dit is ook terug te zien in de kwaliteit van hun machines en designs. Verder zijn ze ook erg gericht op het ontwerpen van multifunctionele werktuigen, die meerdere bewerkingen tegelijkertijd kunnen uitvoeren maar ook afzonderlijk van elkaar kunnen uitvoeren.


┬ę Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident