Over ons

Jong en dynamisch bedrijf

LMD Pellikaan v. o. f. is een jong en dynamisch bedrijf in Den Andel in de kop van Groningen. In 2004 hebben Bertjan en Gea Pellikaan dit bedrijf overgenomen. Wij zijn gespecialiseerd in tractoren en akkerbouw machines. Wij vertegenwoordigen diverse A – merken zoals: Steketee, Agrisem, Keulmac, Raven, Hardi, Dubex, Vss Amac, Samon, Hoaf , Kongskilde , Rumpstad, Monosem en Sulky. ‘’EEN GOEDE RELATIE IS DE BASIS” Aandacht voor de klant. Up to date magazijn. Goed ingerichte werkplaats en service auto’s. Wij staan maximaal in voor een snelle service met optimaal resultaat. - Bertjan en Gea Pellikaan

Service specialist

Service specialist in akkerbouw mechanisatie. Door de vakmannen die wij in dienst hebben kunnen we u 24/7 van dienst zijn. Onze vakmannen zijn doelgericht en efficiënt, hierdoor kunt u snel weer uw eigen werkzaamheden hervatten. Maar wilt u deze onverwachtse tegenslagen in de dagelijkse praktijk voorkomen? Dan kan dit gemakkelijk opgelost worden. Laat LMD Den Andel deze zorgen uit uw handen nemen. Door onze onderhoud service zorgen wij ervoor dat u met een gerust hart aan het werk kan! Heeft u een ander merk dan waarin wij dealer in zijn? Geen probleem, bij ons kunt u altijd terecht voor onderhoud, reparatie of onderdelen.

Neemt u ook gerust eens een kijkje op onze Facebook voor prachtige beelden van de producten die wij hebben mogen leveren!

© Landbouw Mechanisatie Den Andel 2024
Ontwikkeld door Convident